Menu

Thom Stuart in The Ultimate Dance Battle

Thom Stuart doe mee met het tweede seizoen van The Ultimate Dance Battle, het spectaculaire dansreality-programma van RTL.
Vijf nieuwe topchoreografen van verschillende dansstijlen zullen hun eigen dansteam samenstellen en gaan in een reeks liveshows tegen elkaar strijden.

Voor Thom wordt het niet alleen een strijd tegen zijn collega choreografen, maar ook een ballet-battle met partner Rinus Sprong, die vorig jaar met zijn team de finale haalde van The Ultimate Dance Battle.

“Ik geniet enorm van de “ultimate dance challenge”, zoals ik ‘t ook wel noem! Het is echt een nieuwe ervaring, weer iets heel nieuws voor mij. Ik heb natuurlijk vorig jaar vanaf de zijlijn met Rinus meegekeken. En vond het toen zo grappig dat hij in minder dan 2 minuten moest zien te knallen, terwijl ik bij b.v. Festival Classique bezig was, met de opgave om een duet van bijna een half uur spannend te houden. Nu dus deze uitdaging aan mij. Ik ben net klaar met de vier Dance Camps, waarvan a.s. zondag de 1e te zien is. Per week leerde ik weer, TV is toch een ander medium en in die vier weken heb ik m’n team natuurlijk ook steeds beter leren kennen. Wat mij betreft is het groene Team Thom (Tigerrrrr) klaar voor de live-shows!”

Agenda

11 feb 2020 t/m 1 mei 2020